Aanmelden voor webinar inkoopactie isolatie op 15 september (04-09-2020)

Woningisolatie in een huis

Wil je geld en energie besparen? Maak dan gebruik van de inkoopactie woningisolatie. Je hoort er alles over op dinsdag 15 september, tijdens een online informatieavond (webinar) om 19.30 uur.

De gemeente Huizen is in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket een inkoopactie voor woningisolatie gestart. Een aantal vakkundige isolatiebedrijven biedt woningeigenaren de mogelijkheid om een scherp geprijsde offerte aan te vragen voor dak-, spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie. De actie loopt tot en met 15 november 2020.

Om woningeigenaren te informeren over de actie en de mogelijkheden voor hun woning is er op dinsdag 15 september een online informatieavond (webinar). Een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket geeft advies over isolatiemaatregelen, materialen en subsidie- en financieringsmogelijkheden. Je kunt vragen stellen via een live chat.

Aanmelden webinar

Aanmelden voor de webinar kan via het Duurzaam Bouwloket. De online informatieavond op 15 september start om 19.30 uur.

Inschrijven inkoopactie

Je kunt je tot en met 15 november inschrijven voor de inkoopactie.

Subsidieregelingen

Woningeigenaren kunnen bovenop deze inkoopactie gebruik maken van de landelijke subsidieregeling én van de subsidieregeling woningisolatie van de gemeente Huizen. Meer informatie over de subsidieregelingen vind je op op de pagina subsidies.