Nieuws Huizen Klimaatbewust

 • Herhaling webinar inkoopactie isolatie

  (04-09-2020)
  Logo van het Duurzaam Bouwloket

  Heeft u de webinar over de inkoopactie woningisolatie gemist? Meld u zich dan aan voor de herhalingen op 24, 26 of 30 september. Veel woningeigenaren hebben op 15 september de online informatieavond over de inkoopactie gevolgd. De kijkers kregen tijdens de webinar informatie over de inkoopactie isolatie. Ook gaf het Duurzaam Bouwloket veel informatie over verschillende isolatiemaatregelen, zoals vloerisolatie en beglazing. Zo hebben woningeigenaren een goed beeld gekregen van de energiebesparende maatregelen die zij kunnen nemen.

 • Aanmelden voor webinar inkoopactie isolatie op 15 september

  (04-09-2020)
  Woningisolatie in een huis

  Wil je geld en energie besparen? Maak dan gebruik van de inkoopactie woningisolatie. Je hoort er alles over op dinsdag 15 september, tijdens een online informatieavond (webinar) om 19.30 uur.

  De gemeente Huizen is in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket een inkoopactie voor woningisolatie gestart. Een aantal vakkundige isolatiebedrijven biedt woningeigenaren de mogelijkheid om een scherp geprijsde offerte aan te vragen voor dak-, spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie. De actie loopt tot en met 15 november 2020.

 • Huisbezoek energiecoaches aanvragen via nieuwe website

  (28-08-2020)
  De energiecoaches van HuizenDuurzaam. Foto: Bob Awick Fotografie

  HuizenDuurzaam, de energiecoöperatie van Huizen, is nu ook digitaal bereikbaar. Op de nieuwe website vraag je eenvoudig een gratis huisbezoek aan. Een energiecoach kijkt dan samen met jou welke energiebesparende maatregelen bij jouw huis passen.

 • Inkoopactie woningisolatie voor huiseigenaren

  (25-08-2020)

  De gemeente Huizen start in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket een inkoopactie voor woningisolatie. Een aantal vakkundige isolatiebedrijven biedt inwoners de mogelijkheid om via www.duurzaambouwloket.nl/huizenisoleert een scherp geprijsde offerte aan te vragen voor dak-, spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie. De actie loopt tot en met 15 november 2020.

 • Bouwbedrijven slaan handen ineen voor verduurzamen VvE’s

  (23-07-2020)

  Vier bedrijven, Intersell, Slokker, Gijs & Van Cleef en Mokveld Bouw, ondertekenden op 2 juli een samenwerkingsovereenkomst bij Bouwmensen in Bussum om panden van Verenigingen van Eigenaren in Gooi en Vechtstreek te verduurzamen.