Home > Energiezuinig > Nieuws - Energiezuinig > Zonnepanelen check

Zonnepanelen check (16-06-2018)

U kunt weer volop profiteren van zonne-energie. De gemeente helpt en adviseert bij het beoordelen of het plaatsen van zonnepanelen een interessante en rendabele maatregel is voor uw woonsituatie.

Zonnepanelen check

Wilt u weten of uw woning geschikt is voor zonnepanelen? Doe de check op de website van het Duurzaam Bouwloket duurzaambouwloket.nl/zonnepanelen. Hier kunt u een informatieverzoek achterlaten. Vervolgens wordt u door een onafhankelijk adviseur gratis geholpen. Hij of zij kan u vertellen of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Daarnaast ontvangt u praktische informatie over de werking en het rendement van zonnepanelen. Het Duurzaam Bouwloket helpt u ook bij het zoeken naar een betrouwbaar gecertificeerd bedrijf en het beoordelen van offertes. 

Btw-teruggave zonnepanelen

De btw op aanschaf en installatie van zonnepanelen kunt u terugvragen van de belastingdienst. Extra aantrekkelijk dus! Via het Duurzaam Bouwloket kunt u een stappenplan ontvangen. 

Duurzaam Bouwloket

Het Duurzaam Bouwloket is het digitaal energieloket waar u terecht kunt voor alle vragen over energie besparende maatregelen en het verduurzamen van uw woning. Heeft u vragen? Mail dan naar info@duurzaambouwloket.nl. Het Duurzaam Bouwloket staat borg voor onafhankelijk, professioneel en gratis advies.

Logo Duurzaam Bouwloket
 

 Naar boven